www.cn.ua
www.cn.ua
 Приветствуем Гость ( Войти | Зарегистрироваться )
 Правила форума  Фото-галерея
Поиск| Мои ответы| Пользователи| Помощь 
Страниц: (2) [1] 2  ( Перейти к первому непрочитаному ответу ) Тема закрытаДобавить темуНовый опрос
Тематичні підрозділи. Модери.
« Следующий старейший | Следующий новейший » Подписаться на тему | Отправить тему | Распечатать тему
Operator
Написано Dec 4 2006, 21:44.     Номер поста в теме: 1 Цитировать

Owner

Ответов: 23752

Malder :
Когда я просил модератовов открыть Арсенал, то рассчитывал, что здесь будет разговор компетентных и доброжелательных людей, будет лаконизм и информативность, возможность получить исчерпывающую информацию по любому оружейному вопросу, копилка опыта и.т.д.

А намечается то же, что и везде - срачь и флейм. Тьфу......
Є таке, і я цілком поділяю висловлене обурення. Розділ тематичний, не Кухня і не Гумор.
Хотілося тіки додати, що ідеальний порядок буде тіки там, де не буде користувачів взагалі. wink.gif

Не варто "восхищаться трудолюбием за клавиатурой" мене особисто, бо моїх неінформативних порожніх постів у тому розділі з часу його створення не було жодного, та й не планується. Якраз там, в "Арсеналі", любителів "каментів" з'явилося достатньо і без моєї скромної особи.

Ось наприклад:
Kuznec :
Malder, Волшебный рецепт отправлен в личку. smile.gif
Не знаю, що там за чарівні рецепти пішли "в лічку", але очевидно що пост - суцільне сміття, оскільки адресат буде повідомлений і без таких дописів, про що тов. Kuznec чудово знає. Мабуть не втримався від лехкого випендрежа smile.gif

Втім, на одному прикладі про рецепти "модерів" (в лапках) зі страйкбольного підфоруму я здогадуюся smoke.gif
Якщо коротко: створена тема з обговорення конкретного питання, типу куди виїхати потренуватися. Я відписую з вказанням конкретного нормального реального варіанту в межах теми і правил. Пост пропадає.

Якщо це не цікаво комусь з "модерів", то до чого всі інші? Хоча з таким ставленням навіть не важливо. Звісно що я потішив вашу пиху своєю повною відсутністю, бо мені ваші "тренування" потрібні ТРІШКИ smile.gif менше, ніж вам.
Те ж стосується і "Арсеналу". Поки що за 10-річний стаж користування пневматикою я свої питання вирішував сам. Залюбки поділюся, чим зможу, але при подібному ставленні виникає питання "кому воно більше треба?"

Хлопці зі "страйкболу", smile.gif
я тут проглянув теми у вашому розділі з часу його створення. Там ЖОДНОЇ теми ніким, крім вас двох, не створено. Розділ на двох авторів laugh.gif І з таким підходом до модерування припускаю що народу у вас там більше навряяядчи буде.
Доречі, найкращий спосіб створити "закритий клюб" smile.gif - це окремий форум зі своєю реєстрацією користувачів. wink.gif

Москалів не любив завдовго до того, як це стало мейнстрімом.

Profile  PM  @    Top
Irokez[MTL]
Написано Dec 5 2006, 12:26.     Номер поста в теме: 2 Цитировать

Team [F.O.S.]

Ответов: 964

Operator,
я тебе уже писал, что в нашей песочнице ТЕБЕ лично не рады, посему все ТВОИ камменты ждет кнопка DELETE.
что касается авторов тем, то это дело наживное, вдобавок не мы вдвоем там только постим, так что не хрен тут лишний раз языком трепать

http://artedge.com.ua/ | http://artedgecreative.deviantart.com/

Profile  PM  @    Top
Kuznec
Написано Dec 5 2006, 12:38.     Номер поста в теме: 3 Цитировать

Team [D.S.G.]

Ответов: 3770

Operator,
НУ что ты так кипишуешь. За столько-то лет пора-бы и привыкнуть к тому, что на твои посты очень часто люди реагируют не спокойно.

Ось наприклад:
Kuznec :
Malder, Волшебный рецепт отправлен в личку. smile.gif
Не знаю, що там за чарівні рецепти пішли "в лічку", але очевидно що пост - суцільне сміття, оскільки адресат буде повідомлений і без таких дописів, про що тов. Kuznec чудово знає. Мабуть не втримався від лехкого випендрежа smile.gif

Втім, на одному прикладі про рецепти "модерів" (в лапках) зі страйкбольного підфоруму я здогадуюся smoke.gif
Якщо коротко: створена тема з обговорення конкретного питання, типу куди виїхати потренуватися. Я відписую з вказанням конкретного нормального реального варіанту в межах теми і правил. Пост пропадає.

Якщо це не цікаво комусь з "модерів", то до чого всі інші? Хоча з таким ставленням навіть не важливо. Звісно що я потішив вашу пиху своєю повною відсутністю, бо мені ваші "тренування" потрібні ТРІШКИ smile.gif менше, ніж вам.
Те ж стосується і "Арсеналу". Поки що за 10-річний стаж користування пневматикою я свої питання вирішував сам. Залюбки поділюся, чим зможу, але при подібному ставленні виникає питання "кому воно більше треба?"

Хлопці зі "страйкболу", smile.gif
я тут проглянув теми у вашому розділі з часу його створення. Там ЖОДНОЇ теми ніким, крім вас двох, не створено. Розділ на двох авторів laugh.gif І з таким підходом до модерування припускаю що народу у вас там більше навряяядчи буде.
Доречі, найкращий спосіб створити "закритий клюб" smile.gif - це окремий форум зі своєю реєстрацією користувачів. wink.gif

Ох и опер... Чудо в перьях laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Profile  PM  @  ICQ    Top
Написано Dec 5 2006, 12:46.     Номер поста в теме: 4 Цитировать

Ответов:

пацталом smile.gif)))))))))))
Operator, выпей йаду smile.gif))))

Profile  PM  @    Top
Operator
Написано Dec 5 2006, 12:50.     Номер поста в теме: 5 Цитировать

Owner

... на твои посты очень часто люди реагируют не спокойно.
Авжеж. При чому незалежно від змісту laugh.gif Здається, це називається "неадекватна реакція" smile.gif

Додано: (December 5, 2006, 12:50 pm)
я тебе уже писал, что в нашей песочнице ТЕБЕ лично
Ну дк! smoke.gif Про що я й хотів сказати - ПІСОЧНИЦЯ це найбільш влучне визначення для "ВАС лично" applause.gif

Profile  PM  @    Top
Kuznec
Написано Dec 5 2006, 12:54.     Номер поста в теме: 6 Цитировать

Team [D.S.G.]

Operator,
Не везде и не все тебя могут терпеть.
Это факт. Смирись.

попробуй помедитировать... почистить карму...
Работай над собой.

Operator
Написано Dec 5 2006, 13:01.     Номер поста в теме: 7 Цитировать

Owner

Не везде и не все тебя могут терпеть.
Ну дк я про що й казжу - "нє могут тєрпєть" - значить неадекватна реакція, психичні проблеми... chih.gif Значить треба вам "помєдітіровать, почістіть карму". wink.gif
У мене-то з реакцією нормально і проблем з терпінням нема. rotate.gif

Смирись.
No problem. smile.gif

Profile  PM  @    Top
Dust
Написано Dec 5 2006, 13:23.     Номер поста в теме: 8 Цитировать

Admin

Ответов: 18953

Operator, Епта, ты и тут сделал говнилище... Заканчивай с детским садом...

Ты скажи мне мой хороший, и еще чего нибудь....

Irokez[MTL]
Написано Dec 5 2006, 13:34.     Номер поста в теме: 9 Цитировать

Team [F.O.S.]

Ответов: 964

Operator, я уже промолчу какое определение применимо к тебе. тоже мне пуп земли нарисовался...

http://artedge.com.ua/ | http://artedgecreative.deviantart.com/

Profile  PM  @    Top
DaMastaPapaFlip
Написано Dec 5 2006, 13:54.     Номер поста в теме: 10 Цитировать

Full Member

Ответов: 501

Irokez[MTL], Одно из определений у него уже есть под его аватаркой, которая тоже не мало улыбает laugh.gif

Этот ответ отредактировал DaMastaPapaFlip Dec 5 2006, 13:55

Profile  PM  @    Top
Operator
Написано Dec 5 2006, 14:05.     Номер поста в теме: 11 Цитировать

Owner

Irokez[MTL], та ти майстер давати визначення smile.gif Хоча насправді це напевно твоє внутрішнє розуміння, так би мовити, несвідоме визнання свого власного становища - "пуп пісочниці" laugh.gif
... все ТВОИ камменты ждет ...
Хоча ось тут ти конкретно не правий smirk.gif "Каменти" там може десь і завалялись (старі), не знаю, а от абсолютно нормальне дійсно чекала ота кнопка, тиснута "пупом пісочниці" biggrin.gif

Dust, якщо іноді не лаятися - буду втрачати форму! cool.gif

Додано: (December 5, 2006, 2:01 pm)
DaMastaPapaFlip, ще один бот товарізчя Kuznec ? biggrin.gif
Поміццо, в єдиній темі, підписаній НЕ одним з двох ніків, згаданий товарізчь зізнався, що почав її саме він rotate.gif

Додано: (December 5, 2006, 2:05 pm)
Ну, "во ізбєжаніє" кровопролиття мабуть на цьому припинимо "говніліщє".
Всім дякую, всі вільні. wave.gif

Profile  PM  @    Top
Kuznec
Написано Dec 5 2006, 14:22.     Номер поста в теме: 12 Цитировать

Team [D.S.G.]

Operator,
Это не бот, а человекоподобный робот.
Поміццо, в єдиній темі, підписаній НЕ одним з двох ніків, згаданий товарізчь зізнався, що почав її саме він

О какой теме идет речь?

Operator
Написано Dec 5 2006, 14:48.     Номер поста в теме: 13 Цитировать

Owner

Kuznec, Открыт подфорум
sub.void . . . Написано Feb 28 2006, 17:13.
Свершилось то, чего все так долго ждали. smile.gif

Kuznec . . . Написано Feb 28 2006, 17:38.
Это я написал.
Возрадуйтесь smile.gif

Kuznec, і в подальшому, rolleyes.gif
звісно якщо не важко, mad.gif
прохання у модеруванні обмежуватися
своєю пісочницею
user posted image

Этот ответ отредактировал Operator Dec 5 2006, 15:30

Profile  PM  @    Top
Kuznec
Написано Dec 5 2006, 15:53.     Номер поста в теме: 14 Цитировать

Team [D.S.G.]

Operator,
sub.void . . . Написано Feb 28 2006, 17:13.

и о чем это говорит?

Добавлено: (December 5, 2006, 3:53 pm)
Operator,
Я прекрасно вижу все твои писюльки, даже если они не выделены цветом.
Думаешь ты меня на чем-то подловил? Зря.
Возможно тебе не известно, что современные браузеры способны запоминать пользователя, который вошел на форум и работают от его имени до тех пор, пока его не перезапустят. Сечешь к чему я?

А модерирую я там, где есть у меня на то права. Какие-то предъявы?

А тебе хотелось бы напомнить о существовании правил, а в частности на
3.3. Запрещается провокационное и вызывающее поведение, оскорбления в адрес участников дискуссии.

а так-же
3.7 Практически все форумы, являются специализированными, в случае если созданная тема или сообщение не отвечают тематике форума, это будет рассмотрено как флуд.

и
4.1. Администрация оставляет за собой право закрывать и открывать дискуссии, удалять, перемещать и редактировать сообщения пользователей, если они не соответствуют приведённым выше Правилам в любой их части.
4.2. В случае нарушения пользователем одного или нескольких вышеприведенных правил администратор форума выносит наказание от предупреждения, выполняемое красным цветом внизу поста, до полного запрета писать и читать на форуме (так называемый бан).
4.3. Обсуждение действий администрации - только через Личный ящик или почту.

Operator
Написано Dec 5 2006, 16:11.     Номер поста в теме: 15 Цитировать

Owner

Думаешь ты меня на чем-то подловил? Зря.

[вилазячи з-поцтола] lol.gif
Я стверджував: ВСІ теми у підрозділі написані ДВОМА користувачами.
І це підтвердив цитатою.

А модерирую я там, где есть у меня на то права. Какие-то предъявы?
Якщо тему закрито, то для того щоб балабольство НЕ продовжувалося.
Ти не знав? rolleyes.gif

Profile  PM  @    Top
Страниц: (2) [1] 2 
0 Пользователей читают эту тему (0 Гостей и 0 Анонимных пользователей)
0 Пользователей:
27 ответов с Dec 4 2006, 21:44 Подписаться на тему | Отправить тему | Распечатать тему

<< Помощь по форуму
Тема закрытаДобавить темуНовый опрос

Support by Dust

RSS лента  web counter Поддержка интернет-технологий и программных решений от "https://forum.cn.ua"