|
|
|
Operator |
|
Написано
Dec 4 2006, 21:44. Номер поста в теме:
1 |
 |
|

Owner

Ответов: 23752

|
| QUOTE | Malder : Когда я просил модератовов открыть Арсенал, то рассчитывал, что здесь будет разговор компетентных и доброжелательных людей, будет лаконизм и информативность, возможность получить исчерпывающую информацию по любому оружейному вопросу, копилка опыта и.т.д.
А намечается то же, что и везде - срачь и флейм. Тьфу...... | Є таке, і я цілком поділяю висловлене обурення. Розділ тематичний, не Кухня і не Гумор. Хотілося тіки додати, що ідеальний порядок буде тіки там, де не буде користувачів взагалі. 
Не варто "восхищаться трудолюбием за клавиатурой" мене особисто, бо моїх неінформативних порожніх постів у тому розділі з часу його створення не було жодного, та й не планується. Якраз там, в "Арсеналі", любителів "каментів" з'явилося достатньо і без моєї скромної особи.
Ось наприклад: | QUOTE | Kuznec : Malder, Волшебный рецепт отправлен в личку. | Не знаю, що там за чарівні рецепти пішли "в лічку", але очевидно що пост - суцільне сміття, оскільки адресат буде повідомлений і без таких дописів, про що тов. Kuznec чудово знає. Мабуть не втримався від лехкого випендрежа 
Втім, на одному прикладі про рецепти "модерів" (в лапках) зі страйкбольного підфоруму я здогадуюся Якщо коротко: створена тема з обговорення конкретного питання, типу куди виїхати потренуватися. Я відписую з вказанням конкретного нормального реального варіанту в межах теми і правил. Пост пропадає.
Якщо це не цікаво комусь з "модерів", то до чого всі інші? Хоча з таким ставленням навіть не важливо. Звісно що я потішив вашу пиху своєю повною відсутністю, бо мені ваші "тренування" потрібні ТРІШКИ менше, ніж вам. Те ж стосується і "Арсеналу". Поки що за 10-річний стаж користування пневматикою я свої питання вирішував сам. Залюбки поділюся, чим зможу, але при подібному ставленні виникає питання "кому воно більше треба?"
Хлопці зі "страйкболу", я тут проглянув теми у вашому розділі з часу його створення. Там ЖОДНОЇ теми ніким, крім вас двох, не створено. Розділ на двох авторів І з таким підходом до модерування припускаю що народу у вас там більше навряяядчи буде. Доречі, найкращий спосіб створити "закритий клюб" - це окремий форум зі своєю реєстрацією користувачів.
Москалів не любив завдовго до того, як це стало мейнстрімом. |
 |
|
Irokez[MTL] |
|
Написано
Dec 5 2006, 12:26. Номер поста в теме:
2 |
 |
|

Team [F.O.S.]

Ответов: 964

|
Operator, я тебе уже писал, что в нашей песочнице ТЕБЕ лично не рады, посему все ТВОИ камменты ждет кнопка DELETE. что касается авторов тем, то это дело наживное, вдобавок не мы вдвоем там только постим, так что не хрен тут лишний раз языком трепать
http://artedge.com.ua/ | http://artedgecreative.deviantart.com/ |
 |
|
Kuznec |
|
Написано
Dec 5 2006, 12:38. Номер поста в теме:
3 |
 |
|
Team [D.S.G.]

Ответов: 3770

|
Operator, НУ что ты так кипишуешь. За столько-то лет пора-бы и привыкнуть к тому, что на твои посты очень часто люди реагируют не спокойно.
| QUOTE | Ось наприклад: QUOTE Kuznec : Malder, Волшебный рецепт отправлен в личку. smile.gif Не знаю, що там за чарівні рецепти пішли "в лічку", але очевидно що пост - суцільне сміття, оскільки адресат буде повідомлений і без таких дописів, про що тов. Kuznec чудово знає. Мабуть не втримався від лехкого випендрежа smile.gif
Втім, на одному прикладі про рецепти "модерів" (в лапках) зі страйкбольного підфоруму я здогадуюся smoke.gif Якщо коротко: створена тема з обговорення конкретного питання, типу куди виїхати потренуватися. Я відписую з вказанням конкретного нормального реального варіанту в межах теми і правил. Пост пропадає.
Якщо це не цікаво комусь з "модерів", то до чого всі інші? Хоча з таким ставленням навіть не важливо. Звісно що я потішив вашу пиху своєю повною відсутністю, бо мені ваші "тренування" потрібні ТРІШКИ smile.gif менше, ніж вам. Те ж стосується і "Арсеналу". Поки що за 10-річний стаж користування пневматикою я свої питання вирішував сам. Залюбки поділюся, чим зможу, але при подібному ставленні виникає питання "кому воно більше треба?"
Хлопці зі "страйкболу", smile.gif я тут проглянув теми у вашому розділі з часу його створення. Там ЖОДНОЇ теми ніким, крім вас двох, не створено. Розділ на двох авторів laugh.gif І з таким підходом до модерування припускаю що народу у вас там більше навряяядчи буде. Доречі, найкращий спосіб створити "закритий клюб" smile.gif - це окремий форум зі своєю реєстрацією користувачів. wink.gif |
Ох и опер... Чудо в перьях
|
 |
|
|
|
Написано
Dec 5 2006, 12:46. Номер поста в теме:
4 |
 |
|
Ответов:

|
пацталом ))))))))))) Operator, выпей йаду ))))
|
 |
|
Operator |
|
Написано
Dec 5 2006, 12:50. Номер поста в теме:
5 |
 |
|

Owner

|
| QUOTE | | ... на твои посты очень часто люди реагируют не спокойно. | Авжеж. При чому незалежно від змісту Здається, це називається "неадекватна реакція"
Додано: (December 5, 2006, 12:50 pm) | QUOTE | | я тебе уже писал, что в нашей песочнице ТЕБЕ лично | Ну дк! Про що я й хотів сказати - ПІСОЧНИЦЯ це найбільш влучне визначення для "ВАС лично"
 |
|
Kuznec |
|
Написано
Dec 5 2006, 12:54. Номер поста в теме:
6 |
 |
|
Team [D.S.G.]

|
Operator, Не везде и не все тебя могут терпеть. Это факт. Смирись.
попробуй помедитировать... почистить карму... Работай над собой.
|
 |
|
Operator |
|
Написано
Dec 5 2006, 13:01. Номер поста в теме:
7 |
 |
|

Owner

|
| QUOTE | | Не везде и не все тебя могут терпеть. | Ну дк я про що й казжу - "нє могут тєрпєть" - значить неадекватна реакція, психичні проблеми... Значить треба вам "помєдітіровать, почістіть карму".  У мене-то з реакцією нормально і проблем з терпінням нема.
No problem.
 |
|
Dust |
|
Написано
Dec 5 2006, 13:23. Номер поста в теме:
8 |
 |
|

Admin

Ответов: 18953

|
Operator, Епта, ты и тут сделал говнилище... Заканчивай с детским садом...
Ты скажи мне мой хороший, и еще чего нибудь.... |
 |
|
Irokez[MTL] |
|
Написано
Dec 5 2006, 13:34. Номер поста в теме:
9 |
 |
|

Team [F.O.S.]

Ответов: 964

|
Operator, я уже промолчу какое определение применимо к тебе. тоже мне пуп земли нарисовался...
http://artedge.com.ua/ | http://artedgecreative.deviantart.com/ |
 |
|
DaMastaPapaFlip |
|
Написано
Dec 5 2006, 13:54. Номер поста в теме:
10 |
 |
|

Full Member

Ответов: 501

|
Irokez[MTL], Одно из определений у него уже есть под его аватаркой, которая тоже не мало улыбает
Этот ответ отредактировал DaMastaPapaFlip Dec 5 2006, 13:55
|
 |
|
Operator |
|
Написано
Dec 5 2006, 14:05. Номер поста в теме:
11 |
 |
|

Owner

|
Irokez[MTL], та ти майстер давати визначення Хоча насправді це напевно твоє внутрішнє розуміння, так би мовити, несвідоме визнання свого власного становища - "пуп пісочниці"
| QUOTE | | ... все ТВОИ камменты ждет ... | Хоча ось тут ти конкретно не правий "Каменти" там може десь і завалялись (старі), не знаю, а от абсолютно нормальне дійсно чекала ота кнопка, тиснута "пупом пісочниці"
Dust, якщо іноді не лаятися - буду втрачати форму!
Додано: (December 5, 2006, 2:01 pm) DaMastaPapaFlip, ще один бот товарізчя Kuznec ? Поміццо, в єдиній темі, підписаній НЕ одним з двох ніків, згаданий товарізчь зізнався, що почав її саме він
Додано: (December 5, 2006, 2:05 pm) Ну, "во ізбєжаніє" кровопролиття мабуть на цьому припинимо "говніліщє". Всім дякую, всі вільні.
 |
|
Kuznec |
|
Написано
Dec 5 2006, 14:22. Номер поста в теме:
12 |
 |
|
Team [D.S.G.]

|
Operator, Это не бот, а человекоподобный робот.
| QUOTE | | Поміццо, в єдиній темі, підписаній НЕ одним з двох ніків, згаданий товарізчь зізнався, що почав її саме він |
О какой теме идет речь?
|
 |
|
Operator |
|
Написано
Dec 5 2006, 14:48. Номер поста в теме:
13 |
 |
|

Owner

|
Kuznec, Открыт подфорум
| QUOTE | sub.void . . . Написано Feb 28 2006, 17:13. Свершилось то, чего все так долго ждали. 
Kuznec . . . Написано Feb 28 2006, 17:38. Это я написал. Возрадуйтесь |
Kuznec, і в подальшому, звісно якщо не важко,  прохання у модеруванні обмежуватися своєю пісочницею
Этот ответ отредактировал Operator Dec 5 2006, 15:30
 |
|
Kuznec |
|
Написано
Dec 5 2006, 15:53. Номер поста в теме:
14 |
 |
|
Team [D.S.G.]

|
Operator,
| QUOTE | | sub.void . . . Написано Feb 28 2006, 17:13. |
и о чем это говорит?
Добавлено: (December 5, 2006, 3:53 pm) Operator, Я прекрасно вижу все твои писюльки, даже если они не выделены цветом. Думаешь ты меня на чем-то подловил? Зря. Возможно тебе не известно, что современные браузеры способны запоминать пользователя, который вошел на форум и работают от его имени до тех пор, пока его не перезапустят. Сечешь к чему я?
А модерирую я там, где есть у меня на то права. Какие-то предъявы?
А тебе хотелось бы напомнить о существовании правил, а в частности на
| QUOTE | 3.3. Запрещается провокационное и вызывающее поведение, оскорбления в адрес участников дискуссии.
|
а так-же
| QUOTE | | 3.7 Практически все форумы, являются специализированными, в случае если созданная тема или сообщение не отвечают тематике форума, это будет рассмотрено как флуд. |
и
| QUOTE | 4.1. Администрация оставляет за собой право закрывать и открывать дискуссии, удалять, перемещать и редактировать сообщения пользователей, если они не соответствуют приведённым выше Правилам в любой их части. 4.2. В случае нарушения пользователем одного или нескольких вышеприведенных правил администратор форума выносит наказание от предупреждения, выполняемое красным цветом внизу поста, до полного запрета писать и читать на форуме (так называемый бан). 4.3. Обсуждение действий администрации - только через Личный ящик или почту. |
|
 |
|
Operator |
|
Написано
Dec 5 2006, 16:11. Номер поста в теме:
15 |
 |
|

Owner

|
| QUOTE | | Думаешь ты меня на чем-то подловил? Зря. |
[вилазячи з-поцтола]  Я стверджував: ВСІ теми у підрозділі написані ДВОМА користувачами. І це підтвердив цитатою.
| QUOTE | | А модерирую я там, где есть у меня на то права. Какие-то предъявы? | Якщо тему закрито, то для того щоб балабольство НЕ продовжувалося. Ти не знав?
 |
| Страниц: (2) [1] 2 |
|