Написано
Dec 14 2017, 06:16. Номер поста в теме: 1
Owner
Ответов: 23531
Давно позаду 2010-2011 роки, коли варто було дізнатися про бітки, зрозуміти технологію і перспективність. Та й 2012-2013 передають "привіт", коли варто було провести високоризиковану операцію із придбанням "аж" 5-10 бітків чи кому скільки не шкода втратити. Ну, не знав про бітки. Поки не вилізло в широкі маси.
Зараз є розуміння чіткого руху одного сумновідомого територіально-політичного утворення, що займає 1/9 частину суходолу, до діління на частини. Тільки сліпий ватан не побачить проходження Рашею стадій совка перед розвалом, включно з війнами та олімпіадами. Запитання в тому, чи можна отримати з цього profit?
Які є бачення майбутнього в яких галузях? Що можна б було монетизувати?
Написано
Dec 16 2017, 18:12. Номер поста в теме: 4
Owner
Фільм "Завтра будет завтра" від 2003 року, фрагмент 11 серії - чисто поржать:
До виборів кремляді можуть намагатися зображати стабільність, а можуть схотіти показати "маленьку переможну війну". Хоча це вже явно деінде. Або втекти з Сирії і розказувати про перемогу. Тим часом треба віддавати чергові виплати по кредитах без доступу до фінансових ринків. Дуже дике й непередбачуване це політичне утворення.
Написано
Dec 16 2017, 19:58. Номер поста в теме: 7
Full Member
Ответов: 766
QUOTE (Operator @ Сегодня, 18:45)
Slava Kha., ні, не подобаються. Буду без них так, як і попередні десятки років.
вот я, например, не знал, что есть такой фильм, который Вы нам демонстрируете в 4 посте. и тем более не знал что в нем есть эпизод, над которым может кто-то поржать
так что либо не цитируйте нам их, либо не пиздите, что вы десятки лет совсем без них
Написано
Dec 17 2017, 00:25. Номер поста в теме: 8
Advanced Member
Ответов: 1287
Operator, бери кредит в рублях, а потом если вангования сбудутся, можно будет не отдавать или отдать нужно будет копейки, при развале СССР на этом многие поднялись нормально, у кого доступ был к деньгам.
Написано
Dec 17 2017, 21:39. Номер поста в теме: 10
Owner
Так, дайте мені кредит в рублях на пару ASiC-ів Тільки ж і взяти потрібно ТАМ...
Тут ще такі теми... Не можу знати, енаскільки близько, але наближаються. Одна - легендарний оспіваний фантастами "штучний інтелект". В чому все поки що мутно (для нас принаймні). Друга- інтерфейс зв'язку з пристроями без посередництва рук (клави, миші, важелів і т.п. механіки).
Slava Kha., позбав мене своєї уваги, ok? І зовсім не обов'язково знати фільм, можна знати один епізод.
Написано
Jul 22 2018, 20:37. Номер поста в теме: 12
Owner
Таємничий автор чи авторський колектив під псевдо «Anti-colorados» пропонує оригінальне бачення ролі особи на ім’я Путін В.В. в сучасності й майбутньому тієї геополітики, в яку ця особа (чи колектив осіб під цим псевдо) встряг. Якби все впиралося тільки в Путіна, його вже б давно не було. Він уже стільки разів спотикався так, що мав розбити собі голову. Але… Начитка:
Написано
Mar 3 2021, 22:27. Номер поста в теме: 15
Owner
QUOTE (mak_v_ @ Jul 22 2018, 20:40)
Что там с майненгом?
Та знову панове геймери ридають (2021), відеокарту купити не можуть
07:05 - как говорится, "вся суть": пока в свободных странах частники вкладывают миллиарды в коммуникации, на "смехдержаве" вкладывают еще больше, чтоб не допустить их использования. Крах настойчиво гремит кованными сапогами в хилую дверь "смехдержавы", а местами даже в трухлявые стены.