|
Operator |
Написано
Jan 18 2011, 21:49. Номер поста в теме:
1 |
 |
|

Owner

Ответов: 23495

|
Тема будівництва пірамід вже поставала у темі про документальні фільми. І ось знову, "на прохання трудящих" 
Довідка про "піраміду Хеопса": За геометрією споруда є чотиригранною рівносторонньою пірамідою. Грані піраміди чітко зорієнтовані на чотири сторони світу з точністю до 3 мінут. Початкова висота була 146,6 м. Складена з блоків, укладених в 210 ярусів. Кілька тисяч років залишалася найвищою спорудою у світі, не кажучи вже про масивність.
Пару фоток біля пірамід 

Этот ответ отредактировал Operator Jan 18 2011, 21:50
Що менше думаєш, то більше однодумців! |
 |
mak_v_ |
Написано
Jan 18 2011, 21:53. Номер поста в теме:
2 |
 |
|

Advanced Member

Ответов: 4319

|
Оффтопик: | почему нет пункта о возможности "масонського заговору" и "построил оператор"? |
Этот ответ отредактировал mak_v_ Jan 18 2011, 21:53
|
 |
r0mk1n |
Написано
Jan 18 2011, 21:58. Номер поста в теме:
3 |
 |
|

нагибатор

Ответов: 2630

|
оператор, похоже, открыл для себя товарища склярова и компанию
|
 |
Operator |
Написано
Jan 18 2011, 22:04. Номер поста в теме:
4 |
 |
|

Owner

|
r0mk1n, а то! Поки інші відкривають пляшки з пивом, Operator не дремлєт
 |
savvato1 |
Написано
Jan 18 2011, 22:07. Номер поста в теме:
5 |
 |
|

Advanced Member

Ответов: 2805

|
Оффтопик: | mak_v_, тогда бы результаты опроса 100% были эти два пункта | По теме: все эти красиво обработанные камешки могут быть делом рук современников, для того чтоб завлечь туристов начитавшихся "интернетов" и насмотревшихся "документальних" хВыльмов
Любое общество, поступающееся каплей свободы ради капли стабильности, не заслуживает ни стабильности, ни свободы! Бенджамин Франклин |
 |
Operator |
Написано
Jan 18 2011, 22:38. Номер поста в теме:
6 |
 |
|

Owner

|
savvato1, можна припустити Але хіба що за умови що неможливо визначити вік камінців... І в такому випадку має бути якийсь момент часу в проміжку сучасності між винаходом способу обробити таку підлогу (фото 2) і власне її появою біля піраміди
 |
Tolya |
Написано
Jan 18 2011, 23:33. Номер поста в теме:
7 |
 |
|
Advanced Member

Ответов: 2149

|
Опять Оператор взялся альтернативщину в массы пропихивать Древні єгиптяни ТАК Не знаю, але точно не тодішні єгиптяни ага, египтяне там по-соседству просто фигней страдали (в пустыне). А загадковий Хтось прийшов і побудував ті трикляті піраміди, через що Оператору тепер не спиться. Більш древня земна цивілізація а как быть с папирусами Геродота, доказывающими авторство Египтян? Таємнича інопланетна цивілізація угу, и прилетели они на вот таких масалётах: youtube.com/watch?v=EfpD9G-VR8c (5 минута 39-я секунда) Міфічні атланти Ага, міфічні атланти, міфічні камні, міфічні піраміди. Операторе, ти сам в Єгипті бував, піраміди бачив? От я не бував, не бачив. Може їх там взагалі нема, га?  Важко відповісти Єгиптяни чи не Єгиптяни, вот в чьом вапрос!
Этот ответ отредактировал Tolya Jan 18 2011, 23:35
|
 |
AlexPS |
Написано
Jan 18 2011, 23:35. Номер поста в теме:
8 |
 |
|

Advanced Member

Ответов: 1607

|
Опер, ну ты далёк.
Пирамиды строили азербайджанские гостербайтеры
Я на link |
 |
Николaй |
Написано
Jan 18 2011, 23:35. Номер поста в теме:
9 |
 |
|
Advanced Member

Ответов: 2905

|
Кстати, где классический вариант ответа: "Мешканці Кемету у часи повелителів обох земель IV династії"?
|
 |
Operator |
Написано
Jan 19 2011, 08:00. Номер поста в теме:
10 |
 |
|

Owner

|
QUOTE (Tolya @ Jan 18 2011, 23:33) | Опять Оператор взялся альтернативщину в массы пропихивать |
О! "традиціоналісти" в паніці! Навіть при тому, що ніхто нічого не пропихує. Але їх сама згадка, саме запитання вводить у стан паніки і викликає збуджені крики. Авжеж, адже у нас традиційно вважається що можливий лише розвиток і ми - такий собі "вінець творіння".
QUOTE | Древні єгиптяни ТАК | Тільки важкувато пояснити, КАКГ  Хоча, якщо згадували лише про зручні факти і ті, які не приховаєш (розміри), то можна версій набудувати досхочу 
QUOTE | Не знаю, але точно не тодішні єгиптяни ага, египтяне там по-соседству просто фигней страдали (в пустыне). А загадковий Хтось прийшов і побудував ті трикляті піраміди, через що Оператору тепер не спиться. Більш древня земна цивілізація а как быть с папирусами Геродота, доказывающими авторство Египтян? Таємнича інопланетна цивілізація угу, и прилетели они на вот таких масалётах: youtube.com/watch?v=EfpD9G-VR8c (5 минута 39-я секунда) Міфічні атланти Ага, міфічні атланти, міфічні камні, міфічні піраміди. Операторе, ти сам в Єгипті бував, піраміди бачив? От я не бував, не бачив. Може їх там взагалі нема, га?  Важко відповісти Єгиптяни чи не Єгиптяни, вот в чьом вапрос! | Та не панікуй так - це всього лиш кілька поширених версій, не робити ж мені опитування лише з пунктів, цікавих мені особисто.
Этот ответ отредактировал Operator Jan 19 2011, 08:13
 |
Operator |
Написано
Jan 19 2011, 08:09. Номер поста в теме:
11 |
 |
|

Owner

|
QUOTE (Николaй @ Jan 18 2011, 23:35) | Кстати, где классический вариант ответа: "Мешканці Кемету у часи повелителів обох земель IV династії"? |

Те, що єгиптяни побудували ці пірамідочки на передньому плані - це ТАК Без сумнівів. А он ті три позаду - звиняйте, товариші традиціоналісти! Ну НЕ ВІРЮ!
Що характерно - поки що жодного голосу за пункт "Важко відповісти"
Ось, древні єгиптяни насверлили тищ 5 років тому:
Этот ответ отредактировал Operator Jan 19 2011, 08:11
 |
mak_v_ |
Написано
Jan 19 2011, 08:14. Номер поста в теме:
12 |
 |
|

Advanced Member

Ответов: 4319

|
може то папулярные ныне "ТРЫПИЛЬЦИ", вид яких всьо пошло, як стверджують деяки МЫТЦИ нашойи батькевщыны ????
|
 |
Deep |
Написано
Jan 19 2011, 09:30. Номер поста в теме:
13 |
 |
|
Advanced Member

Ответов: 1960

|
Operator, QUOTE | Що характерно - поки що жодного голосу за пункт "Важко відповісти" | уже! Действительно тяжело ответить, потому что truth is out there © особенно в вопросах истории.
Кстати, история - из торы, кто там ещё сомневается в ZOG?!
wenn du lange in einen Abgrund blickst, blickt der Abgrund auch in dich hinein... |
 |
savvato1 |
Написано
Jan 19 2011, 09:59. Номер поста в теме:
14 |
 |
|

Advanced Member

Ответов: 2805

|
Оффтопик: | просветите неуча, а што такое ZOG? |
Любое общество, поступающееся каплей свободы ради капли стабильности, не заслуживает ни стабильности, ни свободы! Бенджамин Франклин |
 |
Deep |
Написано
Jan 19 2011, 11:05. Номер поста в теме:
15 |
 |
|
Advanced Member

Ответов: 1960

|
savvato1, дык эта... а погуглить?!
Понимаю, лениво... Ловите - тыц
wenn du lange in einen Abgrund blickst, blickt der Abgrund auch in dich hinein... |
 |
Страниц: (7) [1] 2 3 4 5 6 ... Последняя » |