Написано
Feb 11 2021, 05:27. Номер поста в теме: 24
Advanced Member
Ответов: 2768
Оттуда из коментариев:
Дно Дата подання: 04 лютого 2021 12:23 Дата відповіді: 04 лютого 2021 16:58 Ви задньопривідні взагалі з глузду з'їхали? Витрачати в такий важкий час (та і взагалі) на підарастію такі шалені кошти платників податків? Щоб ви з тими гоміками на безлюдному острові до кінця днів жили! Відповідь: Дякуємо за звернення. У відповідь повідомляємо, що дана закупівля фінансується за рахунок міжнародної технічної допомоги та є частиною реалізації проекту «Підтримка системи епідеміологічного нагляду за ВІЛ і системи управління/поліпшення якості лабораторій Міністерства охорони здоров'я України, покращення використання стратегічної інформації та розбудова потенціалу громадської охорони здоров'я в рамках Надзвичайної ініціативи Президента США з надання допомоги у боротьбі з ВІЛ/СНІД (PEPFAR)», який реалізується відповідно до міжнародного договору: Угоди між Урядом України і Урядом Сполучених Штатів Америки про гуманітарне і техніко-економічне співробітництво від 07 травня 1992 року, та реалізується Центром громадського здоров’я у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги». Детальні роз’яснення щодо закупівлі, ви можете знайти на сайті Центру за посиланням: https://www.phc.org.ua/news/rozyasnennya-z-...oslidzhennya-na Додатково інформуємо, що Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України напрацьовані Настанови щодо етичної поведінки учасників/потенційних учасників під час участі в публічних закупівлях (лист № 3301-04/47784-06 від 15.11.2019 «Щодо етичної поведінки під час здійснення публічних закупівель»): https://www.me.gov.ua/InfoRez/DocumentsList...01-04/47784-06). Просимо дотримуватися загально визначених етичних норм поведінки, проявляти взаємоповагу, ввічливість та ставити конкретні запитання щодо тендерної документації.