Написано
Dec 24 2020, 21:07. Номер поста в теме: 5491
Owner
Ответов: 23531
чувак, це все дрібниці. Провідне інформагенство, звісно, "источник - гавно" Але ж запитання-то було інше: BBC - це пристойне джерело чи теж "источник - гавно"?
Саме так можна охарактеризувати деяких депутатів Чернігівської міської ради від ОПЗЖ
На завтрашню сесію вони виносять питання «Про звернення до кабінету міністрів України щодо вжиття термінових заходів для захисту життя та здоров’я людей та забезпечення населення вакциною проти COVID-19 Гам-КОВІД-Вак (торгова марка «Супутник V»)
Чет там у некоторых из местного горсовета совсем головка бо-бо уже...
Написано
Dec 25 2020, 00:03. Номер поста в теме: 5494
Owner
От ссски (якщо правда). Нагадує старі совкові штампи для імітації ініціатив "знизу": "по просьбам трудящихся", "единогласно на собрании трудового коллектива" і т.ін. Слід виписати авторів поіменно.
Варто розуміти, що війна ведеться не стільки на донецьких ланах, де окупанти вже огребли, а великим баблом через неймовірної ширини агентурну мережу. А на додачу - всі ці співчуваючі "какаяразніца" і армія нитиків за совком. Я дивуюся, звідки стільки їх на тридцятому році по кончині комуноімперії. Ніби й не боти, а місцеві, чернігівські.
Написано
Jan 2 2021, 05:12. Номер поста в теме: 5498
Owner
QUOTE (Dust @ Dec 30 2020, 17:34)
Правду бает или как?
Про що конкретно? Там кілька тем. Втім, все сказане логічне.
Азе!стович ще той мудозвон. Нещодавно було в тренді бути забаненим у нього на Facebook, бо натура у Люсі (грав жінку в якомусь кінчику) дуже вразлива і окремої думки щодо його "величних дописів" не любить.
Написано
Jan 15 2021, 19:58. Номер поста в теме: 5500
Owner
У нас, пригадую, місцеві з територіальної оборони ходили іноді лісами попід "порєбриком". Та вже кілька років про таке нічого не чув.
Тут нещодавно на тлі зашквару з новорічними тарифами на ЖКП зелені політ-горе-технолухи через торчка Ківу найняли торчка-провокатора, щоб той кидався на Порошенка з родиною в літаку та аеропорту. В підсумку кожен, у кого більше одної звилини, побачив, що страшенний олігарх летить з родиною звичайним пасажирським рейсом, а торчок не міг там опинитися без підказки та й квиток придбати. Відосик запустили через анонімний к-анал у месенджері А мені по своїх анонімних каналах вдалося роздобути альтернативне відео тих подій:
Этот ответ отредактировал Operator Jan 15 2021, 19:59
Написано
Jan 15 2021, 20:47. Номер поста в теме: 5501
Устал от Нарзана
Ответов: 14048
я думаю на фоне цен на газ, транспортировку газа и п..ца с углем на ТЄЦ все єти открьітия всем до ж...ьі
если у меня будет веерное отключение с 7 до 22, то у меня будет достаточно времени, чтобьі поучаствовать в протестных акциях.
Эти наркоманы за два года сумели забыть, что зимой - холодно. Премьер из черной дыры под названием "ДТЕК", НКРЕП с отфонарными ценами на транспортировку, а до выборов еще три года.
Написано
Jan 26 2021, 23:09. Номер поста в теме: 5503
Admin
Ответов: 18795
Монобольшинство это так уныло....
Президент Дубинскому. - выйди отсюда, разбойник Дубинский. - не хочу. Сорос, внешнее управление, рептилоиды, Гейтс, земля плоская Президент - А, ну смотрите, я старался, он не хочет. Что я могу сделать. Не звонить же Баканову по поводу этого российского агента-черта.
Написано
Feb 3 2021, 01:40. Номер поста в теме: 5504
Owner
Тут шорох у FB про блокування проросійських телеканалів. Нібито не показують помийники Мертветчука: ZIK, NewsOne, 112. «Вот что Госдеп животворящий при Байдене делает», а?